Goeiemiddag,
 
Fiets jij graag door de hopvelden? Ga je regelmatig op ontdekking met de kinderen door de hoppestad? Geniet je met volle teugen van al het lekkers dat de Hoofdstad van het Goede Leven te beiden heeft? Of misschien kwam je al eens op bezoek met een groep en is dit voor herhaling vatbaar?

Schrijf je dan nu in voor één of meerdere van onze toeristische nieuwsbrieven. Vanuit de dienst Toerisme Poperinge wensen wij je graag op de hoogte te houden van wat reilt en zeilt in de hoppestad op vlak van toeristische evenementen en nieuws. Om je nog gerichter te informeren én in het kader van de nieuwe Europese wetgeving rond de privacy hebben wij jouw toestemming nodig om een nieuwsbrief te versturen.

Noteer hieronder jouw e-mailadres en vink één of meerdere keuzes aan, dan houden wij je op de hoogte van nieuws rond dit/deze thema(’s). We beloven om je mailbox niet te overladen en houden het op max. 1 nieuwsbrief per maand/per thema.
 
* geeft verplicht aan

Toerisme Poperinge gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Email Marketing Powered by Mailchimp